Недовго пробула сумною Анастасія Ивлеева, ведуча шоу "Орел і Решка. Перезавантаження" через закриття проекту, і вирішила повністю змінитися.

З ніжної блондинки вона трансформувалася у "вогненну бестію".

Илеева ще була в колишньому іміджі 30 грудня по телевізору, де йшов останній випуск "Орел і Решка. Перезавантаження". Шоу завершилося тим, що Ивлеева разом з Евсеем Ковальовим вирушили на Сейшельські Острови, де провели останні вихідні, і там же зустріли Новий рік.

На цих островах найчистіший пісок і вода – справжній рай. У 2019 році учасники проекту будуть відпочивати і, як каже продюсер Євген Синельнико, шоу виходитиме у форматі, близьким до молоді.

Ну а Настя час не втрачала і швидко перетворилася на справжню жінку-вамп. Її волосся стали вогненно-рудим, а доповнює образ відповідний макіяж і одяг.

Фанати гадають, що новий імідж Анастасії якось пов'язаний з її хлопцем, репером Элджеем. Ивлеева ж зберігає таємницю, не розкриваючи ніяких секретів.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Головний мушкетер втратив капелюх: Єлизавета Боярська показала сім'ю на фото

Популярна російська актриса Єлизавета Боярська опублікувала на своїй сторінці в Instagram фотографію, на якій зображена вся її сім'я в момент святкування Нового року. На знімку присутній і батько дівчини – актор Михайло Боярський, який в черговий раз знятий без своєї знаменитої капелюхи.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Кароль і Лобода висловилися про фемінізм: ми не для того вчилися на п'ятірки, щоб варити борщ

Феминизм останнім часом постійно набирає обертів і все більше жінок гордо заявляють, що борються проти дискримінації. Що українські та зарубіжні зірки думають про це? Передає Clutch.

Також Знай.uа" писав про те, що Сестра Меган Маркл потрапила в список найнебезпечніших злочинців: її боїться навіть королева

Сестра Герцогині Сассекской Меган Маркл Саманта знаходиться в списку небезпечних осіб, які можуть загрожувати добробуту королівської сім'ї. Про це передає Clutch.

Пекельна сімейка Меган Маркл постійно вставляє їй палиці в колеса. Особливо відзначилася її сестра Саманта, яка звинувачує Меган в бездушності, розповідає інтимні факти з її біографії.