У неділю, 27 січня, відбувся довгоочікуваний другий эфір вокального шоу "Голос країни" на телеканалі 1+1. В цьому році, суддівські крісла зайняли MOANTIK, Потап, Dan Balan та Тіна Кароль.

Друга програма виявилася ще більш неймовірною і непередбачуваною, ніж перша. Приємним сюрпризом вечора за традицією став вишуканий і стриманий, але спокусливий образ Тіни.

Співачка порадувала публіку витонченою сукнею стилю сорокових років минулого століття, яка було вдало доповнена незвичайною прикрасою на голові.

Яскрава фотографія нового образу була опублікована у Instagram-профілі співачки. На фото також видно, що в руках у Тіни статуетки Золотий лайк.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Дякую за довіру! Перемога в народному голосуванні премії Золотий лайк телеканалу 1+1 відразу в двох номінаціях "Ікона стилю" і "Саундрек року" (за пісню Дика вода, серіал За три дні до любові)". написала під знімком Тіма Кароль

Шанувальники були в захваті і від почестей, і від Тіни.

«Ура! Вітаю! І дійсно — ікона стилю! Очманілий наряд», «Ви неповторна, краща з кращих. Вітаю», «Вітаю, ти цього заслужила. Хто багато працював, той і всього досяг. Нехай з кожним роком, премій стає все більше і більше», «Знову в сорочці?», «Як богиня. Неперевершено, зі смаком. І дуже красиво». писали фанати в коментарях

Дивись відео з відкриттям нового сезону Голос країни:

Нагадаємо, що Тіна Кароль показала унікальне природне явище і розповіла про те, де зустріла свій день народження. На свої іменини українська знаменитість зважилася здійснити давню дитячу мрію і власними очима подивитися на унікальне природне явище - північне сяйво.