Тисячі жінок України з нетерпінням чекають початку нового сезону шоу "Холостяк". Він стартує традиційно 8 березня на телеканалі СТБ.

Новим "холостяком" стане україський телеведучий Нікіта Добринін. Його на цю роль обрали самі ж телеглядачі. Творці шоу обіцяють, що в новому, дев'ятому, сезоні "Холостяка" Добринін здивує дівчат романтичними побаченнями і подорожами по найкрасивіших місцях світу.

30-річний телеведучий вже був одружений.
Проте пара розлучилася після чотирьох років стосунків. Весь свій час Нікіта приділяв кар'єрі і не зміг побудувати особисте життя.
"Зараз прийшов період, коли я розумію, що є щось важливіше бізнесу. І це особисте життя. Зараз я готовий побудувати міцні відносини", - заявив новий "холостяк".
Телеведучий зізнався, що головними критеріями стануть характер і зовнішність дівчини. Хоча, за словами Добриніна, відносини з дівчиною, у якої вже є діти, для нього цілком можливі.
"Головне, щоб вона була моєю людино. З нею повинно бути легко", - сказав Добринін.
Нікіта є ведучив "Русского Радио Україна", а також працює головним редактор чоловічого журналу XXL.
У попередніх сезонах головними героями шоу "Холостяк" ставали: популярний танцюрист Максим Чмерковський, нащадок царської династії Романових Френсіс Олександр Метью Романов, пластичний хірург Андрій Іскорнев, футболіст Сергій Мельник, бізнесмен Костянтин Євтушенко, продюсер Іраклі Макацарія, спортсмен Дмитро Черкасов і музикант Рожден.