Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів в Instagram розкішним кадром. Знаменитість з сестрами Хлої і Кортні вкотре відвідали світський захід, позуючи в незвичайних вбраннях. Так, Кім одягла прозорий топ і довгу прозору спідницю, засвітивши пишні груди і підкресливши талію.

"💋💕", - лаконічно підписала Кардашьян. Фолловери не пройшли повз і за 15 годин кадр зібрав 1,4 млн. лайків. Багато хто почали розхвалювати світську левицю за те, як добре вона схудла. Були і ті, хто висміяв сестричок на другому фото, адже у них абсолютно загублений погляд і вони ніби розходяться в різні сторони, А Хлої нагадала шанувальникам кремезного чоловіка.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.