Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Останнім часом шанувальники помітили, що Надя захопилася експериментами з волоссям. Вона вже була блондинкою, з короткими стрижками і довгим волоссям, з завивкою, тепер знову повернулася до темного волосся, принаймні, на фото.

На фотографії, яка з'явилася в акаунті Наді Дорофєєвої, вона постала на огляд публіки в стильному образі, а також похвалилася, що у неї вже 4 мільйони підписників в Instagram. На знімку співачка позує у цікавій фотозоні. На ній чорні штани і хитромудра біла блуза-сорочка з одним рукавом. Волосся Наді розпущене і злегка розпатлане, а на її обличчі яскравий макіяж.

У підписі до фотографії Дорофєєва написала: "Люди, нас вже 4 МІЛЬЙОНИ! Охреніти! Спасибі, що ви тут, і що вам цікаво". Треба сказати, що шанувальники неоднозначно відреагували на такі зміни в образі Наді, і взагалі не всі підтримують її експерименти з волоссям. Є ті, кому фотографія сподобалася, і вони засипають Надю компліментами в коментарях. Деякі просто радіють за її сторінку з такою кількістю підписників.

"Надя, у тебе армія люблячих прихильниць, це правда", "Вітаю. Всього найкращого", "Спасибі що ти, Надюша, радуєш нас своєю творчістю", "Красуня", "Вітаю! Ми любимо тебе і обожнюємо", "Надя на цій фотці виглядає старше", "Вітаю тебе. Ми тебе дуже любимо", "Фотографія просто бомба. Вітаю, бажаю тобі ще не одного мільйона", "Ми теж тебе любимо, найкраща", "Нереально красива", "Тебе любить кожен другий!", - пишуть в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала пальм українську красу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.