Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів в Instagram розкішним кадром. Знаменитість вирушила в зоомагазин в дуже незвичайному вбранні. Так, артистка взула чобітки на підборах, а в чорні легінси заправила курточку.

"По-швидкому в зоомагазин", - підписала кадр Кардашьян. За 18 годин знімок зібрав понад 2 млн. лайків. Багато хто захоплювалися образом Кім, однак були і ті, хто зазначив, що навряд чи одяг підбирався для походу в таке звичайне місце, а скоріше, заради нових фото. Також деякі помітили, що світська левиця сильно відрешутувала обличчя, яке тепер виглядає, немов лялькове. Знайшли і фолловери, які посміялися над матеріалом лосин, заявивши, що вони точно гумові.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.