Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Останнім часом шанувальники помітили, що Надя захопилася експериментами з волоссям. Вона вже була блондинкою, з короткими стрижками і довгим волоссям, з завивкою, тепер знову повернулася до темного волосся, принаймні, на фото.

На фотографії, яка з'явилася в записі Наді Дорофєєвої, вона постала на огляд публіки в стильному образі, а також розповіла про участь у зйомках "Голосу країни". На знімку співачка позує у цікавій фотозоні – вона буквально зарилася в золотисте конфетті. На ній чорні брюки і хитромудра біла блуза-сорочка з одним рукавом. Волосся Наді розпущене і злегка розпатлане, а на її обличчі яскравий макіяж.

У підписі до фотографії Дорофєєва написала: "Нещодавно була гостем на зйомках @goloskrainy_official! Слідкуйте за ефірами". Треба сказати, що шанувальники неоднозначно відреагували на такі зміни в образі Наді, і взагалі не всі підтримують її експерименти з волоссям. Є ті, кому сподобалася фотографія, і вони засипають Надю компліментами в коментарях. Деякі просто радіють за неї.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Дуже красива. Дивлюся всі ефіри", "Чекаю з нетерпінням", "Яка красуня", "Круто, вже чекаю ефіру", "Круто! В очікуванні ефіру!", "Не втрачайте Надію в золотий дощ", "Красива", "Я буду дивитися тільки на тебе", "Цей погляд. Дуже чекаємо", "Коли намагаєшся бути ялинкою", "Надя! Ти найкращий натхненник в світі! Найкраща співачка!", "Чарівна принцеса", "Прекрасне", "Круте фото", "Як красиво і приємно дивитися на таку красуню", "Під дощем", "Ти найкрасивіша в світі", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото Дорофєєвої.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала пальм українську красу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.