Зірки теж люди, вони так само, як і ми, вірять інколи в забобони, експериментують і складають список планів на наступний рік, спалюють папірці у бокалі з шампанським, вірячи: вони здійсняться.

Нещодавно відомі персони України поділилися із фанати таємницями і мріями 2019 року.

Микола Тищенко (колишній ведучий проекту "Ревізор", ресторатор)

Микола Тищенко, екс-ведучий програми "Ревізор"
Микола Тищенко, екс-ведучий програми "Ревізор"

Як завжди й дня не всидить на одному місці, планує розвивати свій талант не тільки на телебаченні, а й поза ним:

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Планую почати рік, поєднуючи приємне з корисним. Вже забронював місце в одній з кулінарних шкіл Таїланду, де буду з перших чисел січня удосконалювати свої кулінарні навички. Голова-то завжди пам'ятає, і руки повинні не забувати!", - написав Тищенко у соціальних мережах.

Дивіться: Микола Тищенко на честь дня народження дружини влаштував бал та привітав її 1001 трояндою

Олександр Педан (зірка "Comedy Club", шоу "Підйом" та блогу "Педан може)

Гуморист, блогер Олександр Педан
Гуморист, блогер Олександр Педан

Любитель екстриму, який колись заманив старого друга Притулу на гірські вершини і той запам'ятав це на все життя, дуже любить спорт і привчає до цього всю родину:

"У 2018 я піднявся на Монблан, висота якого 4810 метрів. А в цьому році хотів би побити власний рекорд і здійснити сходження на п'ять або, можливо, навіть шість тисяч метрів. Підніматися на такі вершини хоча б раз на рік було б ідеально!", - зізнався Педан.

Дивіться: Педан про Притулу, Фреймут та експерименти

Олена-Христина Лебідь (телеведуча)

Олена-Христина Лебідь
Олена-Христина Лебідь

Мета є, але секретна!

Ірина Хоменко (акторка студії "Мама хохотала")

Ірина Хоменко
Ірина Хоменко

"Я кожну мрію перекладаю в ціль. Поки, чесно зізнаюся, у мене не було часу про це думати. Я сплю по 3-4 години на день. Але переконана, і буду продовжувати говорити: потрібно завжди йти до кінця і вірити в свою мрію. Якщо ти істинно, всім серцем, віриш у щось, я впевнена, Всесвіт почує і обов'язково втілить мрію в реальність. Але головне - правильно формулювати бажання - до найдрібніших подробиць"

Сергій Притула (гуморист, шоумен, волонтер)

Сергій Притула з родиною
Сергій Притула з родиною

За роботою у нього завжди не вистачає часу на найрідніших. За останні роки Притула почав зніматися у багатьох проектах, приміром: "Вар'яти" (його власний), "Хто зверху?", "Суперінтуїіція", "Нові лідери" та "Діти проти зірок". Тому бажання у нього тільки одне:

"Знайти більше часу на сім’ю!".

Катя Павлюченко (ведуча проекту "Таємний агент")

Катя Павлюченко
Катя Павлюченко

"…глобальна мета на цей рік - змінювати світ на краще! Я дуже хочу просувати свою громадську організацію, вірю і знаю, що на цьому не зупинюся. Завдяки участі в "Таємному агенті" зрозуміла, що в нашому світі дуже багато всього недосконалого, на жаль. Мені захотілося прагнути до того, щоб хоч десь робити світ досконалішим, здійснювати щось дійсно корисне не тільки для себе, але і для людей. Для мене зараз це не просто слова, мені правда щиро хочеться бути корисною і допомагати людям"

Дивіться: інтерв'ю з Притулою

Нагадаємо, KAZKA розсекретила пісню для Євробачення.Як повідомляв портал "Знай.ua", Лорак розлучилася з Муратом. Також "Знай.ua" писав, Пугачова пішла на страшні жертви заради Галкіна.