Українська співачка Ані Лорак, яка перебігла на сторону окупанта-агресора, учора розлучилася зі своїм чоловіком, турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу.

Офіційне розлучення зіркова пара отримала 31 січня в одному з районних судів Києва. Про стосунки між подружжям в інтерв'ю ТСН розповів брат артистки Ігор Куєк.

Чоловік стверджує, що його сестра боролася за відносини з Муратом до останнього і навіть сподівалася на швидке примирення і возз'єднання.

"Це була її життя, любов. Вона берегла шлюб до останнього, намагалася його тримати до останнього", - сказав Ігор.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Брат Лорак переконаний, що шлюб зруйнувала відстань, так як Мурат веде бізнес в Україні, а Ані Лорак щосили гастролює по Росії. Він стверджує, що подружжя хотіло жити разом, проте кожного разу виникали якісь проблеми з роботою.

Крім того, Ігор Куєк зазначив, що зараз Кароліна, якій приписують депресію, відчуває себе набагато легше і більше не страждає.

"Думаю, що основне переживання, криза в минулому. Це вже залишки. Вона вже пережила пік, це вже така, більш формальна ситуація", - вважає він.

Він розповів про опіку над спільною дитиною бізнесмена і співачки - 6-річної доньки Софії. Брат пояснив, що в даній ситуації і без суду зрозуміло, з ким залишиться дівчинка.

"За всіма міжнародними законами дитина залишається з мамою. Без всяких "але". Немає якихось проблем з утриманням дитини, з його бажанням, або не бажанням. Тут уже логічно, що вона мама, вона її виховує. Вона має можливість дати все, що їй потрібно для розвитку і виховання", - заявив Куєк.

За словами брата Лорак, його сестра не перешкоджає спілкуванню Мурата з донькою. Навпаки, вона дуже рада, що екс-чоловік проявляє інтерес до Софії. Також Ігор Куєк зізнався, що колишні кохані дійсно намагаються врегулювати конфлікт мирно, щоб розійтися гідно.

"Налчаджиоглу намагався виправити ситуацію з розлученням, але вирішив зробити це лише тоді, коли виправляти вже було нічого", - додав Ігор Куєк.

Нагадаємо, шанувальники почали підозрювати, що у Ані Лорак таємний роман з російським артистом. Лорак навіть народила своєму коханому сина, а Мурат був лише прикриттям.

Раніше Знай.uа повідомляв, Ані Лорак поділилася знімком у чорному вбранні і коротеньких джинсових шортах, зазначивши, що кожен день дарує їй нові фарби. Однак, далеко не всім шанувальникам сподобався незвичайний стиль артистки.

Також Знай.uа писав, Ані Лорак вирішила учергове підігріти інтерес публіки до своєї персони.Співачка заінтригувала прихильників новим проектом, який, очевидно, готує для глядачів.