Шанувальники почали підозрювати, що у Ані Лорак таємний роман з російським артистом. Лорак навіть народила своєму коханому сина, а Мурат був лише прикриттям. Передає Clutch.

Після того, як українська співачка Ані Лорак подала на розлучення зі своїм чоловіком Муратом Налчаджіоглу, мережа не перестає гудіти про її особисте життя. Співачці приписують роман Філіпом Кіркоровим і Аразом Агаларовим, але найбільше підозр викликають її близькі стосунки з Сергієм Лазарєвим.

Деякі фанати пішли далі, і почали підозрювати, що сина Микиту, якого Сергій виховує сам, народила йому саме Кароліна. Пара, нібито, разом вже багато років, але не хоче демонструвати свій роман громадськості.

У дискусіях у мережі шанувальниці співачки висловили судження, що Лазарєв і Лорак роками обманювали громадськість для того, щоб спокійно жити без прицілів фотокамер. А нинішній чоловік співачки Мурат був, на їхню думку, всього лише прикриттям.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Кажуть, що вони давно вже одружилися, а Мурат був прикриттям для Кароліни. І дитина у Сергія від Лорак", "У нього дитина є, думаєш, мужик йому породив? Він давно одружений на Лорак", "Там і дитина, і Лорак, і нічого казати не треба" – припустили підписники Лазарєва.

Користувачі не виключають, що нібито Сергій і Кароліна надали свій біологічний матеріал, а виносила дитину сурогатна мати. Інші ж вважали цю ідею відвертим маячнею: "Більшої маячні і не уявиш, Ані ж ще навіть не розлучена".

Нагадаємо, стало відомо, з ким залишиться донька співачки Ані Лорак після її розлучення з чоловіком, турецьким бізнесменом Муратом Налчаджіоглу.

Раніше Знай.uа повідомляв, Ані Лорак поділилася знімком у чорному вбранні і коротеньких джинсових шортах, зазначивши, що кожен день дарує їй нові фарби. Однак, далеко не всім шанувальникам сподобався незвичайний стиль артистки.

Також Знай.uа писав, Ані Лорак вирішила учергове підігріти інтерес публіки до своєї персони. Співачка заінтригувала прихильників новим проектом, який, очевидно, готує для глядачів.