Переможниця пісенного конкурсу Євробачення 2018 року ізраїльська співачка Нетта Барзілай показала знятий у Києві кліп.

Стрічка знята, здебільшого, у рожевих тонах. На початку кліпу показано весілля, з якою наречений втікає наречений Нетти. Вона ганяється за ним по всьому Києву в образі рожевого носорога. Крім Дарницького мосту, який так люблять зарубіжні зірки, на кадрах можна побачити бібліотеку В. І. Вернадського і один з районів столиці.

Пісня називається Bassa Sababa, що перекладається з івриту приблизно як "Чорт, все ок".

Раніше повідомлялося, що діячі культури і мистецтва з різних країн виступили із зверненням до Європейського мовного союзу із закликом скасувати проведення конкурсу в Ізраїлі і перенести його в іншу країну "з меншою кількістю порушень прав людини". Під ним близько 150 підписів. Про це пише zn.ua.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Право на проведення конкурсу в Ізраїлі країна отримала після перемоги Нетти Барзілай на Євробаченні-2018.

"Ми, художники з Європи і за її межами, підтримуємо заклик палестинських художників до бойкоту конкурсу Євробачення 2019, організованого Ізраїлем. Доки палестинці не зможуть користуватися свободою і рівними правами з усіма іншими громадянами країни, не повинно бути ніяких спільних заходів з державою, яка відмовляє їм в їх основних правах", - йдеться у зверненні.

У ньому зазначається, що 14 травня, незабаром після перемоги Ізраїлю в Євробаченні, ізраїльська армія вбила 62 неозброєних палестинських демонстрантів в Газі, в тому числі шістьох дітей, і поранила сотні.

"Якщо "Євробачення-2019" буде проводитися в Ізраїлі, поки влада країни продовжують грубо порушувати права людини в Палестині, що триває кілька десятиліть, потрібно оголосити йому бойкот", - йдеться у зверненні.

Нагадаємо, KAZKA розсекретила пісню APART для "Євробачення".

Раніше Знай.uа повідомляв, перший учасник Євробачення розсекретив конкурсну пісню.

Також Знай.uа писав, Притулі довірили Євробачення 2019.