Відома українська співачка, солістка групи "Час і Скло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Останнім часом шанувальники помітили, що Надя захопилася експериментами з волоссям. А також вона частенько міняє стиль і приміряє нові образи.

Так, нещодавно Надя Дорофєєва відвідала показ нової колекції від бренду FrolovHeart в рамках українського Тижня моди. Мабуть, саме там артистка зустріла своїх зіркових подружок. На новій фотографії, яка з'явилася в записі Дорофєєвої, вона позує разом зі співачкою Мішель Андраде, а також з колишньою дружиною репера Потапа Іриною Горовою.

Для виходу в світ Надя Дорофєєва наділа двоколірний довгий піджак-кардиган з поясом, під яким виглядає жовта водолазка. На ногах співачки жовті черевики в тон водолазці. Тим часом Ірина Горова прийшла на світський захід у квітчастій сукні з недбало зібраним волоссям. А Мішель Андраде прийшла на показ у ліловому шкіряному костюмчику з білою футболкою. Її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

У підписі до фотографії Надя Дорофєєва жартівливо написала: "Це ми, після проходження курсу «Секрети позування» @gorovaya_irina @mishvirmish". Шанувальники популярної артистки не пройшли повз і почали активно коментувати її нове фото. Фанати засипають Надю і її зіркових подруг компліментами в коментарях.

"Відразу помітно", "Надя красуня і розумниця завжди, темніша вона мені подобається більше, але це моя суб'єктивна думка", "Ну ти просто шикарна, Надя", "Викладали, напевно?", "Не личить тобі бути блондинкою", "Класні", "Обожнюю Надю Дорофєєву", "Русявий колір волосся тобі більше йде", - пишуть в коментарях до фото Наді Дорофєєвої.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала пальм українську красу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.