Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нові фото, на яких постала перед шанувальниками у загадковому образі.

На фото, яке з'явилося в записі зірки, вона позує з величезним букетом квітів. Це перший знімок в записі Лесі Нікітюк, зроблений в Києві, після гарячих фотографій з казкових Мальдів. Треба сказати, що в порівнянні з яскравими пляжними знімками, київське фото Лесі виглядає досить похмурим. На ньому Нікітюк позує у темній курточці на тлі чорних машин. Яскравості цьому фото додає тільки посмішка Лесі і величезний букет, який зірка тримає в руках.

Зазначимо, що телеведуча не розповіла, хто подарував їй квіти. У підписі до фотографії Леся Нікітюк написала: "Добрий день у мене сьогодні", а також додала кілька своїх хештегів. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нові фото телезірки. Фолловери засипають Нікітюк компліментами і побажаннями, а деякі радіють її поверненню в Україну.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Шикарний букет для шикарної дівчини", "Красуня", "Яка гарна", "Красивий букет. І ви теж", "Леся, з приїздом", "З поверненням! Як настрій після відпочинку?", "Класні квіти", "Ви дуже красиві сьогодні", "Леся ти просто сонечко, обожнюю тебе!", "Леся, дуже добре виглядаєш, ну просто вся світишся від щастя", "Щира і справжня", "Це ваші улюблені квіти?", "Загоріла то як", "З приїздом, Лесічка", "Красива ти, Леся", "Дуже красивий букет, дуже красива Ви", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото.

Нагадаємо, яскрава Леся Нікітюк затьмарила Карпати зеленою шубою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.