Російський поет і музикант Сергій Шнуров глибоко сумує з приводу відходу з життя молодого виконавця Децла, який у свої 35 вже встиг стати легендою репу та іконою для цілого покоління. Так, лідер групи «Ленінград» виклав у Мережу вірш, присвячений Децлу:

Ритмом музыка всяка ведома,
И с пластинок сдувая пылинки,
Вечеринка у Децела дома,
Собрался народ на поминки.
Подтянулся район и вся школа.
Кто-то снова и снова включал,
Для себя, а не для протокола, «Мои слёзы, моя печаль.»

Такий твір можна знайти у Шнурова в Instagram. Як і всі вірші Шнурова, творіння на смерть Децла, володіючи простим текстом, все ж містить глибину сенсу і неоднозначність, в якій кожен знайде щось своє.

Не тільки Росія, але і весь колишній Радянський союз не може оговтатися від смерті музиканта, це здається чимось неймовірним. Децл був ще молодий, але здавався вічним. Дредастый хлопчик, який виріс у простого і талановитого хлопця, який підкорив мільйони, назавжди залишиться в серцях фанатів.

Нагадаємо, Кирило Толмацький, відомий під псевдонімом Децл, помер від зупинки серця. Про це повідомляє Знай.uа з посиланням на російські ЗМІ цитирующией концертного директора музиканта Павла Беленця.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

За його словами, Децл виступав в Іжевську. Після концерту він пішов у гримерку, а через кілька хвилин йому стало погано. «Попередня інформація — у нього сталася зупинка серця, і він помер», — сказав Беленець.

Останні хвилини життя Децла: сів у крісло та помер

Агентству міських новин «Москва» він повідомив, що точні відомості будуть опубліковані після експертизи. Інформація про дату і місце похорону також з'явився в соціальних мережах.

Страшна посмертна фотографія виконавця та спроби його реанімувати на відео потрапили в Мережу. З цього очевидно, що смерть музиканта – не інсценування, в яке хотілося б вірити фанатам, а трагедія, яка сталася насправді.

Легендарне воронезьке інтерв'ю, яке Децл дав одразу після концерту, викликає масу невирішених питань. Тлумацький каже, що хоче дожити до 450 років, а інсценує власну смерть у 35. Збіг?

Також, після смерті Децла не може знайти собі місця Примадонна російської естради Алла Пугачова. у себе в Instagram співачка розмістила фото Децла з коротким, але сумним постом.