Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Знаменитість похвалилася хорошим другом Михайлом, а от її коханець-інкогніто зовсім нещодавно пропав. Так, артистка закинула ноги на товариша, показавши його "шкарпетки року".

"У мого коханого Михайла @borisovskii 🌺 Як вам «шкарпетки року»?🤣 ", - поцікавилася Волочкова. За добу кадр встиг зібрати понад 7 тис. лайків. Втім, коментарі хитра балерина приховала, адже її нещодавні провокаційні фото з Микитою Джигурдою наробили чимало шуму. Також Анастасія показала спільне фото з котиком давнього друга, проте чомусь посмикала бідну тваринку за вухо.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.