Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася тренуванням у балетному залі, прикрашеному портретами себе коханої. Так, артистка, одягнувши купальник, розповіла про те, як "вистраждала" свою кар'єру.

"Це таке щастя-бути балериною!🙏🏻 Я не уявляла і не бажала іншої професії. Її я в буквальному сенсі слова вистраждала... Оскільки і в балетне училище прийшла, не маючи тих даних, які були необхідні..😔 Ні виворотного, ні піднесення, ні стрибка і навіть розтяжки, яка сьогодні всіх так хвилює..💃🏼💪🏻 У мене була струнка фігура і впевненість в тому, що я готова самовіддано працювати.👍🏼 Неймовірних зусиль коштувало роками розробляти необхідні дані і здобувати професійні навички.🙈 Будучи прийнятою умовно.., я закінчила Вагановську Академію Балету в Пітері з червоним дипломом і за рік до закінчення академії була прийнята в Маріїнський театр відразу на положення солістки. Це і донині єдиний випадок в історії т-ру..👍🏼 За всіма моїми досягненнями завжди непосильна праця. Але мені ніколи не шкода фізичних сил для досягнення результатів, дисципліни не шкода для підтримки форми. Я щаслива, що продовжую танцювати свої концертні програми, танцювати і співати в моєму благодійному фестивалі «Симфонія добра», об'єднуючи в ньому місцеві творчі колективи дітей по всій Росії і залишатися вірною моїй професії та мистецтву балету. Займаюся я кожен день.. Всім молодим людям я бажаю досягти поставлених цілей і вірити в свої сили! 👍🏼 ", - поділилася емоціями Волочкова. Втім, коментарі хитра балерина приховала, адже останнім часом дивні витівки і голі фото сильно похитнули її репутацію.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.