Під час 3-го випуску 9-го сезону шоу "Голос країни" відомий український продюсер і репер Потап раптово підколов нового тренера проекту Дана Балана. Так, артисти на самому початку ефіру вирішили жартівливо "підколоти" один одного. У цьому також брала участь Тіна Кароль, якій ЗМІ вже встигли приписати роман з Баланом.

Дан в ході розмови вирішив зіграти Графа Дракулу, а ось Потап приміряв роль ведмедя і зізнався, що ревнує Кароль. "Дракула повертається, він прийшов за жертвою. Я уб'ю ведмедя за два рахунки", - пожартував Балан. "Будеш смоктати мою лапу!" - раптом відповів Потап, чим і розсмішив не тільки зал, але і зіркових тренерів.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

А ще Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.