У неділю, 3 лютого, помер відомий екстрасенс, маг Андрій Сатаненко який брав участь в українській версії шоу "Битва екстрасенсів".
Про написав на сторінці в Facebook від Олександра Пазилорта Контанистова.

"Вчора, з життя пішла чудова людина і друг - Андрій Сатаненко. Більше 6-7 років тому, самі близькі люди знали, що кожен рік може стати для нього останнім, і до самого останнього моменту це приховувалось від громадськості, оскільки Андрій ніколи не скаржився, а навпаки, намагався допомогти всім, кого він знає. Насправді Андрій ніколи не помре, він безсмертний, оскільки назавжди залишиться в пам'яті і в серцях його дружини, близьких друзів і знайомих, його учнів і послідовників...Пам'ятаємо і любимо! Пам'ять про тебе і про твою мистецтво буде жити вічно", - пише в пості Олександр.

Також дану інформацію підтвердила дружина Андрія Сатаненка. Тетяна Носенко розповіла, що життя чоловіка забрала важка хвороба, з якою вони довго боролися.

Також вона додала, що мало хто знав про стан його здоров'я, Андрій намагався не виносити цю інформація за стінисвого дому.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"... більше 6 років тому у нього виявили неоперабельну пухлина мозку, близькі люди знали про це, Андрюша був надзвичайно позитивною, чуйною людиною, завжди намагався допомогти і підтримати тих, що оточують, але для себе він не хотів ні співчуття, ні жалю, тому не виносив це на обговорення громадськості. Величезне прохання, чи не додумувати якихось діагнозів, нещасних випадків і не пов'язувати все, що сталося з його професійною діяльністю ... ", - повідомила Тетяна.

Geplaatst door Сергей Кобзарь op Zondag 3 februari 2019

Нагадаємо, загадкова чаклунка перед смертю розкрила таємницю, що нас чекає у майбутньому.

Як повідомляв портал Знай.ua, Джуна залишила моторошне пророцтво щодо України.

Також Знай.ua писав про те, що Нострадамуса напророчив для Європи велику війну, і стане епіцентром не Україна.

Дивіться: Андрій Сатаненко в "Слідство вели екстрасенси"