35-річний російський репер Кирило Толмацький, більш відомий під псевдонімом Децл, помер у ніч із 2 на 3 лютого після концерту у російському місті Іжевську. Похорон артиста відбудуться 6 лютого на П'ятницькому кладовищі.

Про це повідомляють РосЗМІ з посиланням на слова матері артиста Ірини Толмацкой.

За словами Ірини, церемонія прощання з артистом відбудеться у Центральній клінічній лікарні похорон в цей же день, 6 лютого, на П'ятницькому кладовищі.

Напередодні концертний директор повідомив, що попередня причина смерті Децла – зупинка серця. Однак рідні з цим не погоджуються і розповідають, що таких проблем зі здоров'ям у репера не було. Саме батько, мати і дружина одними з перших повідомили про смерть музиканта в мережі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Додамо, в мережі опублікували відео з останнього виступу Децла. Свідки розповідають – перед смертю у російського музиканта почали боліти кисті рук, а потім у музиканта стався напад. Йому намагалися допомогти близько півгодини.

Нагадаємо, Децл залишив сиротою маленького сина: схожий на батька. Виконавець залишив 13-річного сина Антонія, який багато в чому наслідує батька і сильно на нього схожий. Децл часто згадував сина в інтерв'ю і вважав його найголовнішим у своєму житті.

Раніше Знай.uа повідомляв, що очевидець розповів про останні хвилини життя Децла: попросив таблетку.

"Я стояв біля бару, пив пиво, підійшов його друг і попросив якісь таблетки. Я подумав, що наркоту, а виявилося, що він просив знеболювальне… Я запитав, чи все нормально, друг відповів: "Так, все нормально, все пройде".

Через хвилин 20–30 цей же один вийшов і попросив викликати швидку. Я побачив, як біжать адміністратор з барменом, і починають його відкачувати.

Також Знай.uа писав, спроби реанімувати Децла потрапили на відео.