Стало відомо, що відбулося в останні хвилини життя російського репера Децла, пише Politeka. Про це розповів очевидець, який перебував у клубі.

"Я стояв біля бару, пив пиво, підійшов його друг і попросив якісь таблетки. Я подумав, що наркоту, а виявилося, що він просив знеболювальне… Я запитав, чи все нормально, друг відповів: "Так, все нормально, все пройде".

Через хвилин 20–30 цей же один вийшов і попросив викликати швидку. Я побачив, як біжать адміністратор з барменом, і починають його відкачувати.

"Стало страшно", - пригадав очевидець.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Концертний директор Децла Павло Беленец розповів, що Кирилу стало погано в гримерці в районі 01:00 3 лютого.

"Він сів у крісло, втратив свідомість і до приїзду медиків вже було пізно. <…> Почував себе добре. Це було форс-мажором, ми не могли уявити, що таке можливо", — сказав Беленец.

Вечір виступу, за словами ді-джея, який також працював на святі, з Толмацьким було все нормально, ніяких симптомів хвороби не було помітно.

"Погіршення пішли миттєво. Я розмовляв з ним ще ввечері перед виступом, ми обговорювали різні теми, я запитував у нього, як доїхав, все добре, він говорив, що нормально", - підкреслив концертний директор.

Приїхавши в Іжевськ, він провів саундчек, повечеряв і відправився в готель перед виступом. Біди ніщо не віщувало.

Поки ніяких припущень, що послужило причиною смерті, у Павла немає, разом з іншими він чекає на результати розтину. В одному він точно впевнений — наркотики не були замішані в цій трагедії.

"Кирило вже багато років веде здоровий спосіб життя і все це пропагує. Ви можете послухати в його нових треках, де він систематично згадує про шкоду наркотиків", - підкреслив він.

Нагадаємо, Децл залишив сиротою маленького сина: схожий на батька.

Раніше Знай.uа повідомляв, Шнуров присвятив Децлу посмертний вірш.

Також Знай.uа писав, спроби реанімувати Децла потрапили на відео.