Стало відомо про сім'ю російського репера Децла, який помер у 35 років. Про це передає Clutch.

У ніч на неділю, 3 лютого, у Росії помер популярний реп-виконавець Кирило Толмацький, відомий під псевдонімом Децл. Він прославився на початку двотисячних, коли був ще підлітком.

Кирило помер після корпоративу в Іжевську, за попередньою інформацією, від зупинки серця. За словами концертного директора Децла Павла Беленеца, артистові стало погано в гримерці і він зомлів. Точні відомості про причину смерті Кирила будуть відомі після експертизи.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Виконавець залишив 13-річного сина Антонія, який багато в чому наслідує батька і сильно на нього схожий. Децл часто згадував сина в інтерв'ю і вважав його найголовнішим у своєму житті.

Також відомо, що Децл одружений на колишній моделі Юлії Кисельовій. Вона народилася в Нижньому Новгороді. З Толмацким вони прожили разом 15 років.

Раніше повідомлялося, що після смерті репера Децла провели експертизу в Удмуртської республіці "Бюро судово-медичної експертизи міністерства охорони здоров'я регіону". Попередньою причиною загибелі Кирила назвали серцеву патологію

Рідні та близькі музиканта запевняють, що на здоров'я він ніколи не скаржився.

Перед цим слідчі провели допит Микити Пантюхіна, на святкуванні дня народження якого в Іжевську виступав Кирило Толмацький, більш відомий як Децл, до своєї загибелі.

Децл
Децл

Той у свою чергу розповів, що перед смертю музикант випив 50 грам коньяку і кави, при цьому він нічого не їв. На прохання слідчих Пантюхін склав список тих, хто мав доступ до Децла. Повідомляється, що в нього увійшли 25 осіб. Також з'явилися чутки про те, що Децл міг померти через вживання наркотиків поганої якості, які приніс з собою один з гостей заходу.

Нагадаємо, смерть Децла підкосила Пугачову.

Раніше Знай.uа повідомляв, Шнуров присвятив Децлу посмертний вірш.

Також Знай.uа писав, спроби реанімувати Децла потрапили на відео.