Майже 20 років тому трек "Вечеринка у Децла дома" розривала всі ефіри. Репер Децл, Кирило Толмацький, помер на 36-му році життя. Причини з'ясовуються. Як жив музикант, хто був його натхненням і що він так і не зміг пробачити рідному батькові?

Про трагедію повідомив його батько Олександр Толмацький:

Децл
Децл

"Кирила більше немає", - написав він у соціальній мережі.

Зі старшим сином продюсер не розмовляв 18 років. Ріс у достатку, навчався у елітній школі Великобританії. Писати почав у 16. За протекцією батька Децл (так його прозвали через невисокий зріст, потрапив практично на всі музичні канали.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Дивіться: Децл "Вечірка"

Він був на сотнях ефірів, грав десятки концертів на тиждень. Олександр Толмацький заробив на своєму чаді шалені суми, а Децл поступово ставав неймовірно популярним.

Децл
Децл

Децл
Децл

Але саме батько зруйнує його кар'єру ще швидше, аніж звів сина на музичний олімп. Зовсім скоро він покине дружину Ірину разом із Кирилом і піде до іншої жінки, удвічі молодшої за нього танцівниці Анни.

В свої 17 Децл так і не зміг змиритися зі зрадою батька, а тим паче спробувати пробачити його. Згодом Ірина остаточно вирішує розірвати стосунки із Толмацьким-старшим, звісно, що син також став на її батька. А відомий батько навіть не намагався щось змінити.

Російський реп-виконавець Кирило Толмацький, відомий під псевдонімом Децл
Помер Децл Олексій Толмацький

Кирило швидко підсів на наркотики, став рідше виходити на сцену і майже не писав віршів. Коли познайомився із моделлю Юлією, все змінилося. Красуня-білявка народила Децлу сина, який був неймовірно на нього схожий. Тому на деякий час співак закинув згубну звичку і почав жити нормальним життям.

Децл
Децл

Децл
Децл

Навіть в останні хвилини Децл носив образу у серці на батька. Це не лікували ні роки, ні родина. І хоча лікарі говорять про зупинку серця, та навряд чи просто так помирають люди у свої 35 років.

Дивіться: Що так і не зміг пробачити рідному батьку репер Децл

Нагадаємо, Потап трепетно попрощався із Децлом.

Як повідомляв "Знай.ua", лікарі озвучили ймовірну причину смерті Децла. Також "Знай.ua" писав, смерть Децла підкосила Пугачову.