Звістка про раптову смерть Децла шокувала більшість його колег по сцені як в Росії, так і в Україні. Зокрема, прокоментував трагедію відомий репер і продюсер Олексій Потапенко (Потап).

Потап поділився своїми емоціями від цієї новини на сторінці в Instagram.

"Кирило, Децл А.К. Le Truck Герасимчука не стало тебе занадто рано", – написав музикант в соцмережі. Потап підкреслив, що Тлумацький пішов з життя занадто рано. Адже Децлу виповнилося всього 35 років.

Судячи з посту, Олексій Потапенко знаходиться в глибокому замішанні.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Прихильники Потапа теж перейнялися сумом в зв’язку з загибеллю Децла. Деякі дізналися про смерть репера тільки з поста. Один з коментаторів натякнув, що Тлумацький не був особливо популярний останнім часом.

Цікаво, що ще кілька годин тому Потап радів життю і зберігав веселий настрій. Він навіть опублікував в Instagram веселу фотографію зі свого будинку. На ній він позує з мікрофоном і в навушниках, притуляючи до вуха Трук провідного телефону. Судячи з тегом, репер працював над новою композицією для групи Mozgi.

Російський реп-виконавець Кирило Толмацький, відомий під псевдонімом Децл
Помер Децл Олексій Толмацький

Децл помер вночі в іжевському кафе “Posh Lounge”. За попередньою інформацією, його раптово захопив напад загадкової хвороби. Про це розповів його концертний директор репера Павло Беленець.

"Сьогодні вночі він виступав в Іжевську. Після виступу пішов в гримерку, через кілька хвилин йому стало погано. Попередня інформація – у нього сталася зупинка серця, і він помер", – повідомив керівник.

Децл
Децл

Бригада "швидкої допомоги" швидко прибула на місце події, проте лікарі зазнали поразки після півгодини марних спроб реанімувати несвідомого музиканта. Намагалися допомогти також співробітники закладу, де Децл виступив останній раз в своєму житті. Господар вечірки заявляє, що ніяких наркотиків на його святі не вживали. Кирило Тлумацький їв з загального столу і ніякої особливої ​​їжі не замовляв.

Дивіться: останній концерт Децла

Нагадаємо, у мережі спливло пророче інтерв'ю Децла.Як повідомляв "Знай.ua", Шнуров присвятив Децлу посмертний вірш. Також "Знай.ua" писав, фанати проводять власне розслідування смерті Децла.