У трагічній смерті російського співака 35-річного Кирила Толмацького "Децл", фанати знайшли шокуючі подробиці.

Зокрема, лікарі, які намагалися його реанімувати - скоїли безліч помилок. Відео, на якому відображені спроби лікарів реанімувати виконавця, викликає ряд питань до медиків, передає politeka.net.

На відео зафіксували, що в той час як один лікар набирає препарати, другий займається незрозуміло чим, замість того, або пробувати реанімувати співака.

"В той момент Децл вже не дихав, а це значить, що лікарі повинні були використовувати апарат ШВЛ або мішок Амбу, однак цього не робили. Такі дії критично важливі для кисневої підтримки пацієнта, і медики повинні були зробити це з самого початку," - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також на відео помітно, що в якийсь момент до тіла Децла підходить невідомий чоловік і починає робити йому непрямий масаж серця. Невідомо, хто ця людина і наскільки правильно він це робив.

"У слідчих, можливо, з'являться питання до лікарів, що реанімували Децла. З великою часткою ймовірності була порушена техніка надання першої допомоги", - йдеться в публікації.

Російський репер Децл помер 3 лютого в Росії, після виступу на приватній вечірці в клубі Posh Lounge в місті Іжевськ. Йому раптово стало погано в гримерці відразу після виступу. Очевидці розповіли, що він різко зблід, сів у крісло і помер.

Нагадаємо, російський поет і музикант Сергій Шнуров глибоко сумує з приводу відходу з життя молодого виконавця Децла, який у свої 35 вже встиг стати легендою репу та іконою для цілого покоління. Так, лідер групи «Ленінград» виклав у Мережу вірш, присвячений Децлу.

Як раніше повідомляв портал Знай.uа, спроби реанімувати Децла потрапили на відео, 18+.

Також Знай.uа писав, що російський реп-виконавець Кирило Толмацький, відомий під псевдонімом Децл, помер від зупинки серця. Він був піонером і яскравою зіркою модного музичного напряму реп, що яскраво спалахнула на початку 2000-х.

Виявилося, що відомий виконавець, якимось неймовірним чином передбачив власну смерть ще три роки тому.