Попередньою причиною загибелі Кирила Тлумацького (Децла) назвали серцеву патологію, пишуть російські ЗМІ.

Експертизу провели в Удмуртській республіці «Бюро судово-медичної експертизи міністерства охорони здоров'я регіону.

Рідні та близькі музиканта запевняють, що на здоров'я репер ніколи не скаржився.

Децл
Децл

За наявною інформацією, експерти зробили всі можливі аналізи, в тому числі на алкоголь і присутність токсичних речовин.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Децл
Децл

"Поки не буде проведено повний аналіз, причину з'ясувати неможливо. Попередній діагноз - смерть у зв'язку з серцевою патологією", - сказало джерело, додавши, що експертиза показала відсутність виражених хворобливих змін.

Перед цим слідчі провели допит Микити Пантюхіна, на святкуванні дня народження якого в Іжевську виступав Кирило Тлумацький, більш відомий як Децл, до своєї загибелі.

Той в свою чергу розповів, що перед смертю музикант випив 50 грам коньяку і кави, при цьому він нічого не їв. На прохання слідчих Пантюхин склав список тих, хто мав доступ до Децла. Повідомляється, що в нього увійшли 25 осіб. Також з'явилися чутки про те, що Децл міг померти через вживання наркотиків поганої якості, які приніс з собою один з гостей заходу.

Дивіться: помер Децл

Нагадаємо, Алла Пугачова несподівано відреагувала на смерть Децла. Як повідомляв "Знай.ua", фанати проводять власне розслідування причин смерті Децла. Також "Знай.ua" писав, Шнуров присвятив Децлу посмертний вірш.