Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим новеньким відео. Знаменитість відправилася на відпочинок в Грузію, де обіцяла собі не їсти зайвого і активно займатися спортом. Так, артистка не встояла перед спокусою і зізналася, що день і ніч не відривається він смачних страв, а ще побувала на майстер-класі з приготування хінкалі.

"Я клялася і божилася , що буду їсти один салат і навіть взяла з собою форму , для спорту 😂очікування / реальність виявилася іншими😂 Навіть я при всьому своєму бажанні бути у формі , їм з ранку до вечора 😂 Сьогодні у нас був майстер-клас з приготування найсмачніших хінкалі 🥟 і зрозуміло довелося їх утилізувати за допомогою свого рота 😂 Я настійно рекомендую відвідати цю чудову країну ❤️", - поділилася емоціями Камінська. Фолловери взялися коментувати: "якраз допомога рота в цьому питанні неоціненна 👏😂🎀", "Аж, слинки потекли... Смачного!!!", "Яка ви красива 😍😍😍😍😍", "хінкалі з волоссям 😀🤔".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.