Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість прорекламувала зимову і літню резину для свого білосніжного Майбаха. Так, артистка вирішила заодно пообійматися з майстрами, запросивши їх до себе додому.

"З цими добрими людьми Сергієм і Давидом я знайома вже дуже багато років. Їх компанія займається дисками і шинами для машин. Доставляють з Європи найвищої якості.👍🏼 Я завжди визначаю людей по вчинках. Одного разу я поверталася додому після важких зйомок і по дорозі у нашої машини порвалося колесо. 😔 Давид і Сергій в 12 годин ночі, бажаючи допомогти, вийшли на роботу, підібрали колесо і відправили нам, щоб ми його замінили на дорозі. Після цього я зрозуміла, що на цих людей можна покластися. Неодноразово вони виручали з питань, пов'язаними з усіма нашими машинами.👍🏼 Зараз ми звертаємося тільки в цю компанію, тому що вона перевірена. Це відповідальні і надійні партнери. Тільки таких людей я поважаю і тільки до таких звертаюся за допомогою і підмогою. Сьогодні ми замовили шини ( зимову і літню гуму) для однієї з моїх машин. Хлопці привезли їх прямо додому і допомогли змінити. Величезне спасибі! Була рада побачитися!🌺 Водій мій професійний сказав, що просто шедевр. І якість відрізняється від інших. (Я-то, чесно, в шинах не розумію так, як в пуантах🙈🤣). А хлопцям і компанії-Уважуха.👍🏼 І на майбаху поміняємо скоро.😉 ", - поділилася історією Волочкова. Коментарі ж балерина приховала, не бажаючи нарватся на критику. Втім, судячи з недавніх кадрів Анастасія любить увагу найрізноматніших чоловіків.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: квітчастеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.