Відома українська співачка, колишня солістка гурту NikitA та учасниця шоу "Танці з зірками-2018" Настя Кумейко обрадувала шанувальників в соцмережах новим пікантним знімком з відпочинку в Таїланді.

Про це стало відомо завдяки новим фото в Instagram зірки.

Так, Настя виклала ранкове фото з ліжка, на якому зображена спиною до об'єктиву. Тим не менш, наскільки можна судити по фото, позувала Кумейко без одягу.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Відпочивати звичайно добре, але час повертатися до строю", - написала вона під знімком. Судячи з усього, це останній день зірки на курорті.

"Якихось 17 годин і дім, милий дім, зустрічай", - додала Настя під фото.

Варто нагадати, що екс-учасниця популярного шоу "Танці з зірками" серйозно захворіла на відпочинок в сонячному Таїланді. Зокрема, відомо, що колишня солістка гурту Nikita і учасниця проекту "Танці з зірками" Анастасія Кумейко, відома також як Dj Nana поділилася з шанувальниками подробицями зіпсованого відпочинку. Відомо, що дівчина поїхала на зимові канікули до сонячного Таїланду і захворіла на одному з островів. Вона розповіла, що після тривалих переїздів у неї піднялася висока температура. Більш того, вона вже кілька днів не встає з ліжка.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що проект "Ревізор" нещодавно залишився без ведучого – Миколи Тищенка, він оголосив про вихід з шоу:

"Поспішаю засмутити всіх шанувальників нинішнього ведучого проекту "Ревізор" - Микола Тищенко покидає свій пост після двох сезонів роботи. І запевняє, що це його добровільне, обдумане рішення", - прокоментував він в своєму Instagram.

Нагадаємо, реклама з нотками оголення: екс-Nikita змусила фанів частіше дихати.

Як повідомляв Знай.uа нереально відірватися: екс-Nikita шокувала армію фанатів голим танцем.

Знай.uа писав, просто я самець: учасник "Танці з зірками" спробував виправдати свою ганебну поведінку.