Щомісяця ми з нетерпінням чекаємо появи нових фото ангелів Victoria's Secret, що рекламують предмети жіночих бажань: розкішну білизну, купальники, спальні та домашні костюми.

Ми вже добре знаємо в обличчя чарівних ангелів Адріану Ліму, Алессандро Амбросіо, Міранду Керр та інших дівчат, які демонструють нові колекції білизни знаменитої марки.

Шоу, в які перетворюються такі покази, бувають досить гарячими, а ангели – не зовсім сромними. Однак, так було не завжди.

Remote file

Сама марка була створена саме через те, що її засновнику, бізнесмену Рою Реймонду, набридло бентежитися кожен раз, купуючи жіночу білизну в універмагах.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Бренд Victoria's Secret засновано в 1977 році, а успіх прийшов до компанії всього за один рік на пару з виручкою в розмірі 500 тисяч доларів. А щоб збільшити прибуток ще більше, Реймонд розпочав поштові продажі речей через каталоги, стиль яких помітно змінювався кожне десятиліття.

Перший каталог білизни Victoria's Secret вийшов 40 років тому – у далекому 1979 році. Перші зйомки, виконані на тлі інтер'єрів у вікторіанському стилі.

Ранні 80-ті: пару років в каталогах переважали ніжні і романтичні образи.

Середина-кінець 80-х: зі зміною керівництва в 1982-му році каталоги Victoria's Secret стали нагадувати сторінки журналу Cosmopolitan, на яких дівчата позували разом з оголеними чоловіками.

Для каталогу Victoria's Secret знімалася навіть Ума Турман!

90-ті: на зміну звичайним дівчатам приходять сексуальні "ангели", серед яких і починаюча супермодель Тайра Бенкс.

2000-ні: в каталогах Victoria's Secret нарівні з білизною представлені купальники і одяг для найрізноманітніших приводів.

А так "ангели" виглядають сьогодні.

Нагадаємо, показ нової колекції білизни Victoria's Secret у Шанхаї закінчилось кількома курйозами. Після падіння супермоделі Мін Сі, ще один "ангел" оконфузилась на подіумі - під час дефіле Белла Хадід випадково "засвітила" груди.

Як повідомляв портал Знай.ua, ангели Victoria's Secret влаштували грандіозне шоу в Шанхаї.

Також Знай.ua писав, в Нью-Йорку пройшов показ Victoria's Secret Fashion Show, на подіум якого вийшли близько 60 "ангелів" бренду.