Відома шведська модель Ельза Хоск у 2011 році приєдналася до "ангелам" відомого у всьому світі білизняного бренду Victoria's Secret. Саме тоді 7 років тому дівчина вперше вийшла на подіум Victoria's Secret Fashion Show. Дівчина часто тішить шанувальників новими нескромними фотографіями в соціальній мережі Instagram і цей раз не став винятком.

Так, на своїй сторінці 30-річна Ельза Хоск опублікувала фотографію, на якій вона позує в коротких джинсових шортиках і чорному топі в горошок. Дівчина стоїть у неприродній позі і дивиться в камеру. Крихітний одяг моделі оголює її худе тіло так, що аж кістки видно. На обличчі Ельзи легкий природний макіяж з акцентом на губи. Волосся вологе і розпущене спадає на плечі.

Дівчина ніяк не підписала фотографію. Шанувальники зазначили, що на цьому знімку модель схожа на інопланетянку. Деякі налякані зайвою худорлявістю Хоск. Нову публікацію на сторінці Ельзи почали активно обговорювати.

"Всі кажуть, що ви занадто худа, але ваше процвітання говорить про те, що все в порядку. Я думаю, що ви добре виглядаєте і красиво", "Ваш колір волосся приголомшливий. Ніколи не міняйте його", "Вона дуже худа", "Ельза, ти схожа на інопланетянку", "Ти приголомшлива", "Люблю Ельзу, хоча зараз вона виглядає занадто худою", "Вона була пишна, правда?", "Ельза, їжте більше, ви занадто худа. Я люблю худих, але я боюся за вас", - пишуть фоловери.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Зазначимо, що Ельза прикрасила такі обкладинки як: Madame і Elle (березень 2011 року) у Німеччині; Elle (листопад 2006 року, грудень 2010 року) в Сербії; Bon (2004 рік, весна 2006 року), Cosmopolitan (червень 2006 року, січень 2007 року), Damernas Väопп (червень і серпень 2006 року) у Швеції; Plaza Magazine (літо 2010 року) у Великобританії.

Нагадаємо, ангел Victoria's Secret пограла з душем і мало не забула про рушник.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ангел Victoria's Secret роздяглася в людному місці.

Також портал "Знай.uа" писав, що ангел Victoria’s Secret прикрила голі груди сумочкою.