Одна з найвідоміших і високооплачуваних моделей світу, ангел Victoria's Secret Джіджі Хадід часто балує мільйони своїх шанувальників новими фотографіями в соціальній мережі Instagram. Так і в цей раз модель опублікувала нові фото – з показу Victoria's Secret у Нью-Йорку.

Як відомо, днями в американському Нью-Йорку пройшов показ Victoria's Secret Fashion Show, на подіум якого вийшли близько 60 "ангелів" бренду. Серед них була одна з найвідоміших моделей світу Джіджі Хадід. Дівчина вийшла на подіум в спокусливому костюмчику з флористичним принтом, який складається з лосин та коротенької кофтинки, які з'єднані на талії чорними стрічками. Треба сказати, що ця кофтинка закриває руки, але в той же час оголює декольте моделі.

На фотографіях, які з'явилися на сторінці моделі в соцмережі є і інші наряди. В яких вона підкорювала показ Victoria's Secret. Очевидно, що за вечір дівчина змінила не один комплект одягу. На деяких фотографіях Джіджі позує з іншими ангелами бренду, також там є фото з її сестрою – Белою Хадід, яка, до речі, також сяйнула на подіумі.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"У мене був найкращий час в четвер увечері з Victoria's Secret. 2 грудня ми поділимося повним шоу зі світом, але ці кілька днів ми дійсно розділили один з одним. Мені так пощастило, що я можу працювати з такими неймовірно надихаючими жінками. Я дивилася на те, що вони відчувають, як впливають на все моє життя, як вони щиро підтримують і розуміють один одного. Я так пишаюся усіма вами, у мене так багато любові до вас. Ми як сестри і це почуття росте так швидко і природно, навіть з дівчатами, які тільки зустрілися на цьому тижні. Величезна подяка всій команді Victoria's Secret, з цими людьми я працювала протягом усього року та тижня за лаштунками показу, щоб бути красивими, позитивними, епічними та емоційними", - підписала фотографії Джіджі Хадід.

Нагадаємо, український наряд допоміг Джіджі Хадід повністю розкритися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що сестри Хадід розбурхали мережу оголеними грудьми.

Також портал "Знай.uа" писав, що найдорожча модель світу роздяглася для глянцю.