Одна з найвідоміших і високооплачуваних моделей світу Джіджі Хадід опублікувала у своєму Instagram парочку чорно-білих знімків. Судячи з підпису до фотографій, вони знімалися для корейської редакції всесвітньо відомого глянсового журналу Vogue ще в минулому році. Чому ці знімки не були опубліковані, модель не вказує.

На чорно-білих фото Джіджі Хадід позує сидячи з розведеними в сторони ногами в білих кросах з розв'язаними шнурками. Модель одягнена у все чорне, принаймні таке враження складається, адже знімки чорно-білі. На ній злегка прозора водолазка, брюки-кльош і щось схоже на шубу.

На обличчі моделі сумний вираз, яскравий макіяж і недбало укладене волосся. На одному зі знімків Джіджі дивиться в камеру, а на другому тримається за голову, злегка піднімаючи волосся руками і дивиться в бік. Зазначимо, що за кілька днів фотографії всесвітньо відомої моделі зібрали майже два мільйони лайків і понад 5 тисяч коментарів. Втім, це не дивно, враховуючи, що на аккаунт Хадід в Instagram підписані майже 44 мільйони користувачів.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Джіджі Хадід налякала шанувальників природністю. Численні фанати Джіджі Хадід, яку намагаються дістати провідні світові модельні агентства, були вражені реальним виглядом 23-річної американській моделі.

Супермодель у своєму Instagram-акаунті показала підписникам, як вона виглядає насправді без використання макіяжу, а також без попередньої обробки зображень в графічних редакторах. Як з'ясувалося, модель без використання фотошопу схожа на звичайну домогосподарку, на обличчі якої присутні не тільки прищі, але і синці від недосипу.

Нагадаємо, український наряд допоміг Джіджі Хадід повністю розкритися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що сестри Хадід розбурхали мережу оголеними грудьми.

Також портал "Знай.uа" писав, що найдорожча модель світу роздяглася для глянцю.