Студія "Квартал 95" повідомила про рекордний касовий збір комедійного фільму "Я, ти, він, вона" власного виробництва, в якому головні ролі зіграли Володимир Зеленський та Євген Кошовий.

Цю інформацію в середу, 6 лютого, повідомили на своїй сторінці в Instagram "Квартал 95".

"70 500 000 гривень касових зборів, майже 800 000 глядачів за 5,5 тижнів прокату нашої романтичної комедії "Я, ти, він, вона". Це абсолютний рекорд і безпрецедентний результат серед фільмів, знятих в Україні протягом 27 років незалежності, який довів потужний потенціал українського кіно та його здатність конкурувати з голлівудськими блокбастерами. Такими як "Дэдпул 2", "Чорна пантера", "Світ Юрського періоду 2", "Богемна рапсодія" і "Місія нездійсненна: фолаут". Це все, завдяки вам, наші улюблені глядачі! Ви неймовірні!". йдеться в повідомленні

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще
Відзначимо, що фільм є повністю українським проектом знятим студією "Квартал 95". Українська комедія «Я, ти, він, вона» частково спонсорувалась Держкіно (50%). Головною умовою надання коштів була україномовність даного фільму. Володимир Зеленський у даному фільмі крім того, що грав головну роль, також був продюсером і режисером фільму (спільно з Девідом Додсоном).

Нагадаємо, останнім часом в Україні тільки й розмов, що про коміка і кандидата в президенти Володимира Зеленском. На Новий рік Зеленський записав відеозвернення до народу України, в якому заявив про своє рішення балотуватися. З тих пір увага ЗМІ і громадськості прикута до «Зе Президенту», рейтинги стрімко ростуть, а «Динозаври» від політики нервують – адже все більше народу переходить на бік «Зе». Не дивно, що люди хочуть знати про Зеленском більше. Так, нещодавно політик розповів, якою мовою він думає, повідомляє видання Главком.

Дивіться відео по темі: Зеленський увірвався в президентську гонку