Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість отримала в подарунок від ювелірного дому дуже дивну річ. Так, артистка похвалилася золотим держателем-брошкою для шовкових хусток, всипаного різними каменями.

"Я так ціную іменні речі! І ось несподівано отримала у подарунок від Євгенії Лапко ексклюзивну прикрасу, виконану спеціально для мене, іще і в коробочці з моїм логотипом.😉🌺 Це тримач-брошка для шовкових хусток.👍🏼 Прекрасний подарунок! Дякую!!!🙏🏻", - похвалилася Волочкова. Варто відзначити, що балерина дійсно обожнює все, присвячене собі коханій: чого тільки варті її портрети, розвішені по всьому будинку, офісу і балетному залу. Не варто забувати і про величезну картину, на якій Анастасія зображена з Миколою II.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.