42-річна Кравець приміряла неймовірне напівпрозоре вечірнє плаття. Єдина актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець вразила розкішним зовнішнім виглядом.

Стиліст Ольга Слонь опублікувала в Instagram Stories фото в компанії Олени. Зірка проекту "Жіночий Квартал" зображена на знімку у відвертому блискучому вбранні і з незвичною зачіскою.

42-річна Кравець приміряла напівпрозоре вечірнє плаття з кристалами Swarovski від українського бренду Gasanova (дизайнер Ельвіра Гасанова). У новому відвертому образі артистку не впізнати.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто зазначити, що Олена з чоловіком виховує трьох дітей. Також нещодавно стало відомо, що Кравець повертається на "Лігу сміху".

Нагадаємо, раніше ми писали, що Олена Кравець з «Кварталу 95» злила компромат на Володимира Зеленського: такого не міг очікувати ніхто!

Раніше портал Знай.ua писав, що Олена Кравець зачарувала стильним образом на "Лізі сміху": найкрасивіша і найпривабливіша

Також Знай.ua писав про те, що Олена Кравець розповіла всю правду про Зеленського.

Єдина і неповторна жінка студії "Квартал 95" в інтерв'ю відверто розповіла про стосунки з лідером коллективу Володимиром Зеленським.

"По-перше, мені здається, він ніколи не зраджує собі і своїм принципам, і того, у що він вірить. І якщо він вже у щось вірить, то, напевно, практично не існує способів, щоб подолати перешкоди, пройди крізь терни", - підкреслила Олена Кравець.

Актриса охарактеризувала особисті якості і відношення до принципів виховання Зеленського.
Зі слів Олени Кравець художній керівник "Квартал 95" у важкий момент може підтримати, а якщо необхідно і влаштувати розбір польотів.