Екс-наречена Володимира Кличка Хайден Панеттьєрі перестала займатися їх спільною донькою Кайєю-Євдокією через бурхливий роман із актором Брайаном Хікерсоном.

Про це повідомляє Us Weekly.

"Вона знає, що зараз не найкращий час, щоб дитина була з нею. Це сумна ситуація", — розповідають знайомі актриси.

Наразі відомо, що 4-річна дівчинка живе разом з 42-річним чемпіоном у суперважкій вазі в Україні. Володимир виховує доньку за допомогою підтримки своєї матері.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Рідні та близькі Хайден незадоволені її новим романом.

"Це не здорова ситуація. На першому місці повинні бути діти! Ця колишня пара знаменитостей руйнує спільне виховання", — кажуть родичі.

Нагадаємо, колишня подруга українського боксера Володимира Кличка актриса Хайді Панеттьєрі побувала на шоу Конана і дала розгорнуте інтерв'ю про свої стосунки з колишнім чоловіком і батьком її дочки Кайі.

Хайден з Володимиром розійшлися ще в серпні 2018 року, однак за словами актриси, вони спілкуються, "все добре" і разом займаються вихованням 4-річної дочки.

Хайді зізнається, що коли справа доходить до виховання Кайі, то вони з колишнім чоловіком намагаються мудрувати і робити все по книгах. Однак не завжди так виходить.

"Ви знаєте, як батьки ми робимо все методом проб і помилок… Ми все будемо робити помилки", - зізнається Хайді.

Як повідомляв раніше Знай.ua, після розриву із Володимиром Кличком голлівудська акторка Хайден Панеттьєрі все частіше шокує фанатів скандальними витівками та заставляє хвилюватись рідних і близьких людей.

Хайден Панеттьєрі
Хайден Панеттьєрі

Останнім часом зірка зловживає алкоголем, потрапляючи у нові скандали. Крім того, Хайден і зовні змінилась до невпізнання.

Також Знай.ua писав про те, що колишня подруга українського боксера Володимира Кличка актриса Хайді Панеттьєрі побувала на шоу Конана і дала розгорнуте інтерв'ю про свої стосунки з колишнім чоловіком і батьком її дочки Кайі.