Колишня подруга українського боксера Володимира Кличка актриса Хайді Панеттьєрі побувала на шоу Конана і дала розгорнуте інтерв'ю про свої стосунки з колишнім чоловіком і батьком її дочки Кайі.

Хайден з Володимиром розійшлися ще в серпні 2018 року, однак за словами актриси, вони спілкуються, "все добре" і разом займаються вихованням 4-річної дочки.

Хайден розповіла на прем'єрі фільму "Sharkwater Extinction", яку вона вперше за довгий час відвідала зі своїм хлопцем Брайаном Хикерсоном, що після багаторічних відносин з Кличком, вони "живуть і надають один одному допомогу у вихованні дочки.

"Ми як і раніше поважаємо один одного, і у нас все ще є ця дружба один з одним", - сказала вона про своїх взаємини з Кличком.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Панеттьєрі і її тодішній наречений народили дочку в грудні 2014 року, через рік після того, як повідомили про заручини. Менш ніж через рік після народження дочки, вона лягла в реабілітаційний центр для лікування післяпологової депресії. Вона знову звернулася за допомогою в травні 2016 року.

"Післяпологова депресія, яку я відчувала, вплинула на всі аспекти мого життя", - написала вона в Twitter.

Хайді зізнається, що коли справа доходить до виховання Кайі, то вони з колишнім чоловіком намагаються мудрувати і робити все по книгах. Однак не завжди так виходить.

"Ви знаєте, як батьки ми робимо все методом проб і помилок… Ми все будемо робити помилки", - зізнається Хайді.

Нагадаємо, колишня Кличка шокувала зовнішнім виглядом: красуня-блондинка перетворилася в голдендудля. Новий бойфренд Хайден Панеттьєрі уїдливо пожартував над нею.

Як повідомляв Знай. ua, п'яна екс-дружина Кличка побила нового "тестя", родичі шукають нарколога. Це вже не перша неприємність Панеттьєрі із-за алкоголю.

Знай. ua писав, що бойфренд колишньої Кличко зробив їй пропозицію.