Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram святлинами з життя і різних виходів в люди. Нещодавно знаменитість взяла участь в дуже ефектній і навіть пікантній фотосесії. Її результати знаменитість показала своїм шанувальникам.

На знімках, які з'явилися в записі Даші Астаф'євої, вона постала на огляд публіки у відвертому вбранні і сексуальних позах. Найбільше уваги привертає гліттер, яким покрите тіло і волосся артистки. Даша позувала перед фотографом в спокусливому бежевому платті на бретелях, під яким немає білизни, і на деяких фотографіях просвічуються її соски.

Зона декольте, обличчя і навіть волосся Даші Астаф'євої покриті щільним шаром блискіток. Волосся співачки розпущене і на різних фото виглядає по-різному. На її обличчі щільний шар макіяжу і гліттера. В підписи до фотографій Астаф'єва зазначила сторінку фотографа, яка зробила ці чуттєві фотографії, а також артистка відзначила сторінку візажиста, яка допомагала створювати образ.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Шанувальники в захваті від нової фотосесії Даші Астаф'євої і засипають зірку компліментами в коментарях. Багато відзначили витончені груди артистки, а іншим сподобалася її жіночність і ніжність на цих фотографіях.

"Шикарна Даша", "Красиво", "Розкішна Даша. Дуже личить укладка" "Одна з моїх найулюбленіших фотосесій", "Божественна", "Неймовірна", "Нереальна", "Чарівно", "Яка ти красива! І фото прекрасні", "Витвір мистецтва", "Без чубчика чітко!", "Яка ти красуня", "Дашенька, ти прекрасна", "Досконалість", "Така красива, легка, принадна", "Як сексуально", "Божественно красива", "Найкрасивіші груди з усіх плейбой-дівчат", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото Даші Астаф'євої.

Нагадаємо, Астаф'єва з Поляковою знялися у розпусній "полуничці".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.uа" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.