Стало відомо про нові подробиці розлучення між Ані Лорак з Муратом Налчаджіоглу.

Проживши разом десять років, 31 грудня Кароліна Куєк і Мурат знову стали вільними. Рішення суду опубліковано в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Ані Лорак та Мурат Налчаджіоглу
Ані Лорак та Мурат Налчаджіоглу

Як свідчить офіційна інформація, шлюб давно носить формальний характер. Конкретна причина розлучення так і не названа. Є лише стандартні фрази, мовляв Лорак і Мурат вже не є подружжям, так як не зійшлися поглядами на сім'ю.

«Подружнє життя сторін не склалося, оскільки відсутні спільні погляди на сімейне життя, довіру, почуття любові та поваги втрачено, не проживають однією сім'єю близько двох, шлюбні відносини припинені. В судовому засіданні представник відповідача не заперечував проти задоволення позовних вимог. Шлюбні відносини між сторонами припинені, примирення неможливе», — говорить документ.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У шлюбі Кароліна Куєк не змінила прізвище.

Виявляється, Ані Лорак з Муратом вже два роки не живуть разом. Співачка тепер живе в Москві й активно дає концерти в Росії. Мурат ж проживає в українській столиці. Подейкують, що його інтриги з танцівницею Яною, в обіймах з якої був зображений Мурат, вже нічого не вирішували – це лише підлило масла у вогонь. Юристи Лорак ще раніше готували документи для розлучення

Нагадаємо, Хто буде наступним чоловіком Ані Лорак? Є три кандидати

Розлучення української співачки Ані Лорак з чоловіком Муратом Налчаджиоглу – вже довгий час одна з ТОП тим в тусовці. Адже довгий час, напевно, вже весь Київ знав, що чоловік зраджує їй, і тільки сама зірка цього не помічала. Знай.иараніше вже писав одкровення однієї з подружок Мурата, яка розповіла, що він переспав з усіма її подружками.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Невдалий макіяж Ані Лорак посварив її фанатів: будь ласка, зупиніться

Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони.

Також Знай.ua" писав про те, що Лорак роздяглася прямо на вулиці: як школярка