Знаменитість користувалася популярністю у хлопчиків. Популярна телеведуча Леся Нікітюк, яка нещодавно показала себе однорічною дівчинкою із вітрянкою, днями провідала свою 84-річну бабусю.

Після відпочинку на Мальдівах, звідки зірка публікувала знімки у різноманітних купальниках, вона вирушила на Хмельниччину до рідних.

У своєму Instagram-Stories Леся Нікітюк показала улюблену бабусю, якій задала кілька запитань про свою молодість у стилі ЛедіЛе.

Бабуся, у свою чергу не розгубилась і розсекретила у розмові з онукою деякі деталі її бурхливого особистого життя, що та користувалася популярністю у хлопчиків.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Леся пізно поверталася з дискотеки, проте завжди у супроводі кавалерів, яких регулярно ганяв дідусь.

А один із один із залицяльників на ім'я Вася, який кричав під їхнім будинком, що не хоче йти в армію, зібрав ледь не всю вулицю.

Бабуся також зізналася, що ніколи не сварила онуку.

Нагадаємо, бабуся Нікітюк розповіла таємниці бурхливого особистого життя ведучої: заради неї солдати збігали з армії.

Так, в цей раз Леся Нікітюк, яка раніше показала вражаючі фото на тлі мальдівського заходу сонця, приїхала до рідних в Хмельницьку область і навідалася в гості до своєї бабусі, яка на Різдво відсвяткувала 84-річчя.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим чином.

Також портал "Знай.uа" писав, що гаряча Нікітюк роздяглася біля басейну: тарантул в калюжі чи русалка морська.

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість після недавньої відпустки у сонячному Дубай вирішила відпочити ще й у сніговому Буковелі, а потім відправилася на райські Мальдіви. Так, артистка вже повернулася додому в Київ, однак продовжує виставляти відверті знімки в купальнику, позуючи на тлі заходу сонця.