Відома українська телеведуча Леся Нікітюк продовжує дивувати своїми новими знімками та відео.

Так, в цей раз Леся Нікітюк, яка раніше показала вражаючі фото на тлі мальдівського заходу сонця, приїхала до рідних в Хмельницьку область і навідалася в гості до своєї бабусі, яка на Різдво відсвяткувала 84-річчя.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram вона показала, як спілкується з нею на камеру, відкривши завісу таємниці над особистим життям.

Зокрема, бабуся Лесі Никитюк підтвердила, що вона пізно приходила додому після дискотеки і не одна, а у супроводі кавалерів, яких ганяв дідусь. Особливо літній жінці запам'ятався один із женихів шоувумен – Василь. Він кричав про те, що не хоче йти в армію, і на його гучні заяви збіглися всі.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Леся припустила, що молодий чоловік міг відмовитися віддавати борг батьківщині через неї, а її бабуся не заперечувала цей факт.

Раніше ми писали, що відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове фото, на якому постала перед шанувальниками у несподіваному образі.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

На фотографії, яка з'явилася в записі зірки, вона позує повністю голою, лежачи у ванні з пінкою і квітами. Леся Нікітюк постала на огляд публіки в момент релаксу, лежачи у ванні. Поруч з нею на туалетному столику стоїть косметика, яку вона рекламує. Її волосся розпущене, в них заправлений квітка, а на обличчі немає макіяжу. Примітно, що ванна стоїть, судячи з усього, десь на вулиці в оточенні зелені. При цьому голе тіло Лесі прикрите лише білою піною з рожевими квітами.

Нагадаємо, яскрава Леся Нікітюк затьмарила Карпати зеленої шубою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим чином.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.