Папарацці вдалося спіймати популярного британського актора Орландо Блума разом з подругою Кеті Перрі та 8-річним сином Флінном під час відпочинку у боулінг-клубі.

Орландо Блум
Орландо Блум

Про це пишуть таблоїди та публікують фото.

Журналісти відзначають, що колись Флінн Блум був улюбленцем папараці і, приблизно як зараз дочка Ірини Шейк і Бредлі Купера Лея, регулярно ставав героєм милих фотосюжетів. Однак після розставання батьків хлопчик на довгий час випав з поля зору фотографів.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Як хлопчик виглядає зараз, можна побачити лише на рідкісних і випадкових кадрах. Папарацці вдалося зазняти якраз такий випадок: Флінна разом з татом і його дівчиною Кеті Перрі "спіймала камера" під час походу в розважальний центр Pine Bowling в Студіо Сіті.

Варто нагадати, що ініціатором того, щоб уберігати Флінна від суспільної уваги, виступає Міранда. Після початку нових відносин з мільярдером Еваном Шпігелем вона особливо ретельно стежить за тим, щоб ЗМІ не вторгалися в її приватне життя.

У травні минулого року вона народила другу дитину, але фотографам до сих пір не вдалося зробити жодного кадру, на якому можна було б розглядати малюка. У свої соціальні мережі вона також більше не викладає сімейні сюжети подібно до того, як робила раніше.

Зараз Флінн проживає разом з Мірандою, її новим чоловіком і своїм молодшим братом в Лос-Анджелесі. Модель і засновник Snapchat придбали особняк за 12 мільйонів доларів на узбережжі незадовго до свого весілля і розширення сім'ї. Міранда не перешкоджає спілкуванню старшого сина з батьком і вільно відпускає Флінна до нього на вихідні або у відпустку.

"Ми дійсно сім'я, я сприймаю його, як свого брата. Це дуже дивно, але ми дбаємо один про одного, і у нас збереглися теплі стосунки. Що тут додати - мені дуже пощастило", - розповідала Керр про те, яким чином їй вдалося зберегти стосунки з Орландо.

Нагадаємо, Кетті Перрі сама ж викупила на благодійному аукціоні побачення зі своїм коханим Орландо Блумом. Співачка виклала за такий лот велечизну суму – 50 тисяч доларів.

Як повідомляв раніше Знай.ua, відомий британський актор Орландо Блум, популярність якому принесли ролі у фільмах "Володар кілець", "Хоббіт" і "Пірати Карибського моря", показав зворушливі фотографії з бабусею.

Також Знай.ua писав про те, що популярний актор Орландо Блум відмовився грати під час п'єси через те, що в одного глядача в руках був iPad.