Відома американська співачка Кеті Перрі активно веде свою сторінку в Instagram. Знаменитість просто обожнює створювати різноманітні нові образи і частенько міняє колір і довжину волосся. Цього разу артистка прикрасила обкладинку культового "Paper Magazine", на якій її неможливо впізнати. Так, Кеті приміряла масу незвичайних вбрань, довге темне волосся замість звичного короткого і світлого, а ще висвітлила брови.

"І от коли ти подумав, що розгадав мене...Я ТРАНСФОРМУВАЛАСЯ", - пожартувала Перрі. За пів години серія кадрів встигла зібрати понад 60 тис. лайків. Фолловери залишилися в захваті і почали розхвалювати кардинальні зміни. Були і ті, хто посміявся з білосніжного вбрання, зазначивши, що артистка нагадує велику люстру.

Як повідомляв "Знай.uа" Кеті Перрі запостила у соцмережі фото з коханим, у якого сповзли шорти на пляжі. Шанувальники побачили на диво багато.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Орландо Блум грав п'єсу під назвою "Кілер Джо" в театрі Лондона, однак раптово облажався. Популярний актор відмовився грати на сцені через те,що в одного з глядачів в руках був iPad.