Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, недавно поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним фото. Знаменитість знайшла торішній кадр з салону авто і зізналася, що знімок відмінно передає її настрій. Так, артистка запропонувала шанувальникам вгадати, з чого ж вона починає свій тиждень.

"З минулорічного архіву. 🥰 але точно потрапило в сьогоднішній настрій ❤
Починаємо тиждень з.....? Ваші версії.", - заінтригувала Брежнєва. Фолловери не пройшли повз: "Вірочка ви повний🔥🔥🔥😍😍😍", "Красуня😍👏", "Віра, ви чарівні 🌷", "Як завжди прекрасна😍😍😍😍", "Віра ти завжди сонечко!".

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.