Днями артист Влад Топалов і його дружина Регіна Тодоренко відзначили два місяці з дня народження їхньої дитини. Спершу зіркове подружжя ніяк не коментували появу малюка і не поспішали ділитися спільними знімками, але з кожним днем ​​в мережі публікують все нові подробиці їхнього сімейного життя. Так, днями сам Топалов розсекретив ім'я сина.

Про це він проговорився в ефірі одного з російських ток-шоу.

Співак сказав, що сина назвали Михайлом. Не виключено, що хлопчика назвали честь батька Топалова.

Топалов також зізнався, що після народження малюка розгубився і не знав, як поводитися з дитиною. Самим ж важким випробуванням для нього виявилися безсонні ночі, які він провів у дитячого ліжечка. За словами Топалова, його дружині це випробування вдалося пройти легше.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Перший час було страшно, незрозуміло. Я записував на диктофон слова акушера про те, як купати, мити, тримати. Все одно нічого не розумів, але зараз ми вже звикли, впоралися. І Регіні треба віддати належне. Вона приголомшлива мати. З самої першої секунди вона вночі, вдень, ввечері, коли все робить. Ми всі на гастролях знаємо, що таке не спати. Але кожні дві години вставати - це зовсім інші відчуття, я до цього не був готовий. У Регіни чомусь взагалі проблеми з цим не було", - поділився Влад.

Регіна Тодоренко і Влад Топалов стали батьками в кінці минулого року, а саме 5 грудня.

Нагадаємо, що знаменитий російський співак Влад Топалов виклав в Instagram пост, де позує в медичній масці. Топалов зізнався, що не може бачитися з маленьким двомісячним сином, якого народила йому телеведуча Регіна Тодоренко.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Ані Лорак змінилася до невпізнання після розлучення: інша людина.

Раніше "Знай.uа" повідомляв про те, що зірка української естради та поп-виконавиця TAYANNA (Тетяна Решетняк) запалила шанувальників еротичною фотосесією в ліжку. Вокалістка оприлюднила у своєму Instagram-акаунті пікантні знімки в чорно-білих тонах.