Один з улюблених проектів гумориста Студії "Квартал 95" Володимира Зеленського "Ліга сміху" вперше стартував без його участі. У Луцьку команди зібралися на новий батл, і щоб компенсувати відсутність головного героя дійства, запустили на екрані його звернення до глядачів.

"Ліга сміху" у Луцьку
"Ліга сміху" у Луцьку

"Ліга сміху" у Луцьку
"Ліга сміху" у Луцьку

А на запитання із залу про те, чому Володимиру Зеленському не вийшло приїхати на концерт, гумористи жартували, що він буцімто "роздає гречку на ЛПЗ".

Володимир Зеленський лідирує у виборчих перегонах
Володимир Зеленський лідирує у виборчих перегонах

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Друзі, рідні, до вас приїхали кращі представники нашого прекрасного, світлого, а головне веселого проекту "Ліга сміху". Це ніяка не агітація, це просто концерт для того, щоб підняти вам настрій у наш смутний і депресивний час. Ви розумні люди й самостійно визначитеся з тим, за кого потрібно голосувати. Чому я про це говорю? Тому, що ми з вами живемо в божевільному темпі, в божевільний час і забуваємо про важливі вчинки. Я вас дуже прошу: просто не забудьте 31 березня прийти і проголосувати, щоби ваш голос залишився вашим. Знову ж додаю: неважливо, за кого ви голосуватимете. І головне – не будьте байдужими. Зробимо це разом", -йшлося у зверненні Зеленського.

"Ліга сміху" у Луцьку
"Ліга сміху" у Луцьку

"Ліга сміху" у Луцьку
"Ліга сміху" у Луцьку

Учасники "Луганської збірної" презентували, зокрема, випадок у напівпустій маршрутці, під’їзді, реакцію на чергове підвищення цін на проїзд у громадському транспорті та зростання тарифів, історію про чоловіка, який категорично відмовляється займатися сексом із дружиною. А також заспівали чоловічу версію пісні гурту "Kazka" про те, що чоловіки не плачуть.

Дивіться: Луганська збірна ("Ліга сміху" у Луцьку)

Чи не найбільше потішив лучан номер про беззмістовну соціальну рекламу, в якій гумористи нагадали всім про бабусь, які раніше продавали соняшникове насіння на зупинках.

"Ліга сміху" у Луцьку
"Ліга сміху" у Луцьку

"Ліга сміху" у Луцьку
"Ліга сміху" у Луцьку

"Ліга сміху" у Луцьку
"Ліга сміху" у Луцьку

Другою свої номери демонструвала містянам команда "Стадіон Діброва". Актори зіграли сценки про людину, що не зупиняється на половині шляху, пацієнта, якому в лікарні поставили діагноз "місяць-два", батьків наречених нетрадиційної сексуальної орієнтації, господаря, який прийшов за своїм домашнім улюбленцем не в той офіс тощо.

Дивіться: Стадіон Діброва. Ліга сміху у Луцьку

Але найбільше реготали над мініатюрою про контроль на кордоні, коли митник вимагав у мандрівника показати, що він везе усередині свого собаки.

Дивіться: "Ліга сміху" у Луцьку

Нагадаємо, "Квартал-95" дав пораду всім чоловікам на День Святого Валентина.

Як повідомляв "Знай.ua", українська армія записала теплий лист "Кварталу 95". Також "Знай.ua" писав, серіал виробництва "Кварталу 95" під назвою"Слуга народу 3"хотіли не пропустити на екрани.