Студія «Квартал-95» показала нову репризу, присвячену типовій чоловічій помилці напередодні дня Святого Валентина.

Відповідні кадри опубліковані на сторінці компанії в соцмережі.

«Чоловіки, на носі День Святого Валентина. Подбайте про те, щоб з'ясувати, які у вашої жінки улюблені квіти заздалегідь!», — йдеться у повідомленні.

Звернемо увагу, що на опублікованих кадрах видно, що чоловіки на питання «Які квіти є улюбленими у вашої жінки?» відповідають абсолютно однаково – троянди.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

При цьому самі жінки показують, як картина виглядає насправді. Серед улюблених квітів – лілії, тюльпани, орхідеї, ромашки, проліски, півонії і навіть хризантеми.

Нагадаємо, Євген Кошовий в одному з інтерв'ю порталу "КП в Україні" заявив, що його дратують фрази на кшталт "чемодан - вокзал - Росія" у відповідь на російську мову.

Шоумена і учасник Студії "Квартал 95" Євген Кошовий опинився в центрі мовного скандалу. Після його коментарю щодо необхідності вивчення української мови, він потрапив під жорстку критику. Його звинуватили в пропаганді російської мови і образу українців.

Звичайно ж, "95 квартал" не упустив можливості пропіаритися і на цьому. Студія Зеленського опублікувала новий тізер до серіалу "Слуга народу", який зачіпає мовну проблему.

Нагадаємо, Євген Кошовий в одному з інтерв'ю порталу "КП в Україні" заявив, що його дратують фрази на кшталт "чемодан - вокзал - Росія" у відповідь на російську мову. Сам мовне питання артист назвав "вигаданою проблемою", а тих, хто виступає на захист української мови - "псевдопатриотами".

Як повідомляв портал Знай.uа 95 квартал заступився за Кошового і влаштував "срач".

Знай.uа писав, у Донецькій області хочуть заборонити російську мову.

Державний орган з'ясував, що решение Донецької облради від 16.08.2012 No6/14-346 «Про реалізацію вимог Закону України «Про засади державної мовної політики» у Донецькій області» вказало на території області паралельно з українською мовою, як державного, ще й російську мову, як регіональну.