Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила веселий колаж, порівнявши свій образ з кліпу "Королева ночі" з образом Світлани Лободи з недавнього кліпу виконавиці "Інстадрама". Так, артистка помітила, що і вбрання, і зачіски, і навіть декорації роликів дуже схожі між собою.

"#королеваночи? Збіг? 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣", - пожартувала Полякова. Фолловери не пройшли повз: "Без різниці, але "королева ночі" просто бомба - 💣💣💣💥💥💥🔥🔥🔥", "Ось с*чка фарбована!))", "Добре що Полякова не Волочкову пародірує😄 Ти й так затьмарила своєю красою всю Україну❤️", "На Пугачову схожа", "Один стиліст 😁👌🏻".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.