У світле зимове свято День святого Валентина, який нагадує про швидкий прихід весни, варто розповісти деякі факти з історії кохання відомого українського шоумена Володимира Зеленського до своєї дружини Олени. Нагадаємо, що нещодавно комік заявив про свої президентські амбіції.

Володимир Зеленський 41-річний актор, телеведучий та 40-річна Олена Зеленська, яка є автором Студії квартал 95, одружилися 6 вересня 2003 року. Зараз пара виховує 12-річну доньку Олександру і чотирирічного сина Кирила. Про це пише портал "Політека".

Володимир і Олена вчилися в одній школі, в паралельних класах, але тоді не спілкувалися. Тільки після того, як закінчили школу і вступили в різні інституції, вони випадково зустрілися на вулиці. З тих пір вони нерозлучні.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В той сонячний день Володимир разом зі своїм другом поверталися з кінотеатру. Прогулюючись, хлопці побачили двох дівчат. Товариш Зеленського одразу впізнав "вчорашніх" однокласниць, а ось Володимир – ні. В той день він і познайомився зі своєю майбутньою дружиною. З того дня Володимир почав посилено домагатися уваги Олени, яка на той момент, зустрічалася з іншим хлопцем.

"У мене ніколи не було проблем з дівчатами. А тут раптом такий твердий горішок! Мені було цікаво завойовувати Лєну, а вже після почуття переросли в кохання", – розповідав Зеленський.

Коли ж Володимир і Олена почали зустрічатися, їм часто доводилося розлучатися, адже у артиста були зйомки, відрядження в інших містах. Зеленський довгий час не наважувався зробити коханій пропозицію вийти за нього заміж. Для сміливого кроку йому знадобилося вісім років.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що один з улюблених проектів гумориста Студії "Квартал 95" Володимира Зеленського "Ліга сміху" вперше стартував без його участі. У Луцьку команди зібралися на новий батл, і щоб компенсувати відсутність головного героя дійства, запустили на екрані його звернення до глядачів.

Нагадаємо, Шахов пояснив, кому вигідно прибрати Зеленського через "Слуги народу".

Як повідомляв Знай.uа українська армія записала теплий лист "Кварталу 95".

Знай.uа писав, українцям назвали найбагатшого кандидата в президенти: сотні мільйонів гривень.