Український гурт "Группа АГОНЬ" придумав неординарне промо свого нового альбому, влаштувавши квест по Києву та шокуючи перехожих, завдяки чому музиканти отримали тисячі прослуховувань в режимі телефонного дзвінка.

15 лютого відбудеться презентація другого повноформатного альбому гурту "Группа АГОНЬ" – "Закладка". Як анонсували музиканти, ексклюзивна радіо-прем'єра альбому прозвучить на хвилях NRJ і буде доступна на всіх цифрових майданчиках.

Рівно за тиждень до офіційного релізу музиканти гурту Костя та Антон на станції метро "Лев Толстой" влаштували цікаву акцію - роздавали перехожим невеликі записки у вигляді закладок. На цих закладках написано номер телефону, подзвонивши за яким, можна почути автовідповідач з привітанням музикантів і записом всього альбому - так звана аналогова версія "зливу" матеріалу, який ще не вийшов.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче
Показати ще

"За вихідні на нашу гарячу лінію додзвонилося і послухав альбом понад півтори тисячі осіб. Зазвичай ми отримуємо фітбек по нашим релізів, коли трек потрапляє в ротацію на радіо, ТБ, виходить на стрімінга. Але з альбомом «Закладка» все зовсім по-іншому. Люди яскраво реагують на всіх етапах промо: активно коментують в мережі, їм подобається живе спілкування і ось ця DVI-естетика, яку ми вибрали. Це неймовірно надихає і заряджає нас як артистів", - коментують музиканти.

Музиканти пообіцяли, що ексклюзивну версію альбому "Закладки", яка являє собою точну копію обкладинки альбому з флешкою ​​всередині, отримають в день прем'єри всі профільні ЗМІ і найвідданіші шанувальники гурту.

Нагадаємо, український гурт "Группа АГОНЬ" порадував шанувальників новим відеокліпом на пісню "Тікай" ("Беги"), опублікувавши його на своєму офіційному YouTube-каналі.

Як повідомляв портал Знай.ua, "Группа АГОНЬ" випустила новий треш-кліп

Також Знай.ua писав, вокаліст "Группи АГОНЬ" презентував нову колекцію для модників